ARCKEZELÉSEK

Arctisztítás: Jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, s amit megkövetelnek a mai elvárások. Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket), ám eközben természetesen a bőr saját zsírrétegét is.

Arcfiatalító kezelések: A kor előrehaladtával a bőr elveszíti rugalmasságát, életerejét. A bőr ráncosodik. E folyamat késleltetésére, megelőzésére alkalmazzuk a ránctalanító, arcfiatalító kezeléseket. Az arcfiatalító kezelés során nagy hangsúlyt fektetünk a bőr anyagcseréjének fokozására, hidratálására, feszesítésére. Számos olyan kozmetikumot használunk, amely ezeket a folyamatokat segítik elő.

Tinikezelés, Tini bőrápolás:
A tizenévesek körében gyakran alakul ki hormonális zavar, ami a bőr átmeneti zsírosságához vezethet. Ilyenkor érdemes rendszeresen kitisztíttatni az arcbőrt, hiszen akkor megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását. A tinédzsereket - akár kezelésről, akárcsak tanácsadásról legyen szó - ugyanolyan komolyan vesszük, mint a felnőtt Vendégeket. A fiatalok bőrének eredményes kezeléséhez az anamnézis és a diagnózis elkészítése alapkövetelmény

Bőrfiatalítás (Mikrodermabrázió):
A bőrcsiszolás egy ideális módja a bőrproblémák csökkentésének, a ragyogó arcbőr visszanyerésének. A mikrodermabrázió egy gyors, finom és hatásos bőrlecsiszolási eljárás. Hatékonyságát több tízezer elégedett nő igazolja. A mikrodermabráziós bőrcsiszolás működési elve: gyémánt fej segítségével távolítjuk el az elhalt hámsejteket, miközben egy vákuum beszippantja a bőrt, így ezáltal még hatásosabb lesz a kezelés.

Milyen esetekben alkalmazható hatékonyan a bőrcsiszolás?
Nagyon jó eredményeket lehet elérni:
» pigmenthibák és öregségi foltok,
» tisztátalanságok és akne sebhelyek,
» mindenféle sebhely az arcon és a testen,
» fény és nap okozta károk,
» elszarusodás,
» érett, lassú anyagcserét folytató bőr esetén.

Arcvasalás
Ultrahang
Zöld Liget Kozmetika | Derma-roller