Shenmen pont piercing, migrén piercing

- Shenmen-piercing-Lélek kapuja

- Migrén-piercing

- Aspirin hatású,fájdalomcsillapító piercing

Közérzet javító divatékszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton, a vendégek visszajelzésein és tapasztalatain alapul. Figyelem ez nem akupunktúra és nem egy tudományosan alátámasztott gyógymód!

Egy különleges fülön elhelyezkedő pont stimulálása által segít a vegetatív idegrendszer egyensúlyát megteremteni, mely segít hogy megfelelő akaraterővel rendelkezz, összeszedettebben, koncentráltabban és nyugodtabban érezd magadat a mindennapokban.

  • Segít enyhíteni a szorongást, frusztrációt, türelmetlenséget, pánikrohamot, hisztériát, epilepsziát, és kontrollálni az idegességet ami által sokaknak a rosszkedvét és depresszióját felváltja a nyugalom érzése.
  • Nyugtató hatású, segít kialakítani a belső lelki harmóniát, csökkenti az érzelmi érzékenységet és ez által is segít stabilabbá és magabiztosabbá válni.
  • Sokaknak segít az álmatlanságot leküzdeni és nyugodt gondolatokat teremteni, továbbá egyesek szerint harmonizálja a máj energiáit és erősíti az immunrendszert.
  • Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit, a fejfájást és a testben lévő gyulladásokat is.

Általában 2 hét mire kialakulnak a testben a hatások, mely egyénfüggő.

A vérzékenység az akadály! Terhesség ideje alatt vagy utána a szoptatási időszakban a fülékszer behelyezése nem javasolt.
Zöld Liget Kozmetika | Shenmen pont piercing, migrén piercing