Shenmen pont piercing, migrén piercing

- Shenmen-piercing-Lélek kapuja

- Migrén-piercing (saját tapasztalatok alapján)

Évek óta gyötrő migrénes fejfájással szenvedtem, gyógyszerrel szinte egyáltalán nem tudtam enyhíteni a tüneteken. Mikor meghallottam ezt a módszert, egyből az jutott eszembe, hogy akarom én is! Nem csak magamnak, hanem másoknak is. Ekkor jelentkeztem tanfolyamra, ahonnét nem csak hasznos tudással, egy migrén piercinggel tértem haza. Ennek több, mint egy éve. A migrénes fájdalmak jelentősen csökkentek, ha fáj is a fejem, sokkal enyhébben jelentkezik. Mindenkit arra bíztatok, hogy egy próbát megér!

- Étvágycsökkentő piercing

- Aspirin hatású,fájdalomcsillapító piercing

Közérzet javító divatékszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton, a vendégek visszajelzésein és tapasztalatain alapul. Figyelem ez nem akupunktúra és nem egy tudományosan alátámasztott gyógymód!

Egy különleges fülön elhelyezkedő pont stimulálása által segít a vegetatív idegrendszer egyensúlyát megteremteni, mely segít hogy megfelelő akaraterővel rendelkezz, összeszedettebben, koncentráltabban és nyugodtabban érezd magadat a mindennapokban.

  • Segít enyhíteni a szorongást, frusztrációt, türelmetlenséget, pánikrohamot, hisztériát, epilepsziát, és kontrollálni az idegességet ami által sokaknak a rosszkedvét és depresszióját felváltja a nyugalom érzése.
  • Nyugtató hatású, segít kialakítani a belső lelki harmóniát, csökkenti az érzelmi érzékenységet és ez által is segít stabilabbá és magabiztosabbá válni.
  • Sokaknak segít az álmatlanságot leküzdeni és nyugodt gondolatokat teremteni, továbbá egyesek szerint harmonizálja a máj energiáit és erősíti az immunrendszert.
  • Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit, a fejfájást és a testben lévő gyulladásokat is.

Általában 2 hét mire kialakulnak a testben a hatások, mely egyénfüggő.

A vérzékenység az akadály! Terhesség ideje alatt vagy utána a szoptatási időszakban a fülékszer behelyezése nem javasolt.

Étvágycsökkentő piercing

Ára :15 000 Ft ékszerrel együtt
A Tragus piercing ugyancsak egy akupunktúrás pontba helyezett orvosi fémből készült hétköznapi testékszer.

Gyakran előfordul, hogy unalomból eszünk, nassolgatunk minden elénk kerülő finomságot. Sokan „stressz evők” ezáltal híznak. Ezen pont folyamatos stimulálásával segíthetünk csökkenteni a falási rohamokat és az üres kalóriák iránti vágyat.
Zöld Liget Kozmetika | Shenmen pont piercing, migrén piercing