HYALURUNSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS

A bőr regenerálásának illetve fiatalításának egy új megközelítése. Az epidermiszen okozott mikrosérülések beindítják a bőr önjavító mechanizmusát, míg az orvosi tisztaságú hatóanyagok kívül bejutva adják meg a szükséges támogatást. A modulok egy tányérkával vannak ellátva, melyen apró tűk helyezkednek el. A tányéron 18 tű található, amely gyengéden megnyitja a bőrt. A 13 apró lyukacska lehetővé teszi az aktív hatóanyagok folyamatos áramlását.

A kezelés nem okoz fájdalmat, sérülést, a vendég üde és élettel telt bőrrel távozhat. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszú távú eredmény érdekében javasoljuk a kezelés kúraszerű alkalmazását, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A Meso kúra átstruktúrálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.

Zöld Liget Kozmetika | Sminktetoválás


Az eredmény magáért beszél

HIDROABRÁZIÓ

Az egészséges bőrvédelem ellenére is különleges gondoskodást igényel a megfáradt, intenzív hőmérsékleti ingadozásoknak (kinti-benti levegő) kitett bőr!

Hogyan lesz friss, egészségesen kicsattanó a megfáradt bőr?
Nem minden bőrnél alkalmazhatóak a mély hámlasztó bőrmegújító kúrák, de a kozmetikai ipar a nők ezen problémájára is kínál megoldást: HIDROABRÁZIÓ! A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr "fellélegzik", megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr természetes anyagcserefolyamatai. Mivel nagyon gyengéd (kellemes, mikromasszázs érzetű) kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható. Nagyon látványos eredmények érhetőek el kúraszerűen, de egy kezelés is jelentősen javít a bőrképen!

Kiknek ajánljuk?
UV-sugarak által igénybevett bőrnél, nyaralás, napozás után, arcra és dekoltázsra! Tisztátalan, akár aknés bőrnél a pórusok alaposabb és mélyebb tisztítására, káros baktériumok elpusztítására. Hatására csökkenthető a mitesszerek száma! Fakó, fáradt, szürkés bőrre, pigmentfoltok halványítására kúrában, bőrfeszesítésre, extra dús hidratálásra!
Zöld Liget Kozmetika | Sminktetoválás