OXIGÉN TERÁPIAA koncentrált oxigén a legfontosabb életelixír!

Az egyre növekvő környezeti behatások, mint a kipufogógázok káros hatása, az erős UV-sugárzás, a légkondicionálók használata, melyek komoly oxigén elvonó hatásúak, folyamatosan csökkentik a bőr oxigén tartalékait. Arcbőrünk ráncos, egyenetlen, durva felületűvé válik. A koncentrált oxigén, a legfontosabb életelixír segítségével a korai bőröregedés tünetei megszüntethetők.

Nagyhatású oxigén- és hatóanyaginfúzió a fáradt, fakó bőrnek. Már az első oxigén kezelés különösen látványos, megfiatalítja az arcbőrt!

Az orvostudomány által használt technika kozmetikai változata. Oxigéngenerátor segítségével  2,5  Bar nyomású, tiszta oxigénnel a hatóanyagot a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.  Az oxigén a bőr hajszálerein keresztül kétféle úton jut el: légzéssel és lokálisan. Az oxigéngenerátor 99%-os tiszta oxigént termel, melynek önmagában is sejtmegújító, frissítő hatása van. Megköti a szabad gyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissít, fiatalít. A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üde,élettel teli, pirospozsgás lesz.

A bőrkép jelentősen javul, feltöltődnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, a bőr szinte éveket fiatalodik. A bejuttatott vitaminok és szérumok a magasnyomásnak köszönhetően bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, így sokkal intenzívebb hatás érhető el, mint egyéb körülmények között. Rendkívül látványos, szépítő kezelés.

Az oxigén kezelés hatásai

Már az első oxigén kezelés különösen látványos, megfiatalítja az arcbőrt.

» Feltölti a mimikai ráncokat
» Kisimítja az arc finom vonalait
» Megelőzi a bőr öregedését
» Újjáépíti a sérült bőrt
» Feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt
» Elhalványítja a pigment foltokat
» Kezeli a gyulladt pattanásos bőrt

Az oxigénes kezelés menete

Az oxigénes kezelés önmagában is rendkívül hatásos, ám a hihetetlen eredmény mielőbbi elérése érdekében kombinált kezelésben ajánljuk!

» Mikrodermabráziós kezelés
» Mezoterápiás kezelés
» Rádiófrekvenciás kezelés
Zöld Liget Kozmetika | Oxigén terápia