SMINKTETOVÁLÁS

A permanent make-up smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül. A permanent make-up feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele.

Zöld Liget Kozmetika | Sminktetoválás
Kinek ajánljuk a sminktetoválást?
Mindenkinek, aki nem tudja vagy, nem szereti magát sminkelni, vagy szeretne megszabadulni az időigényes sminkelés napi rutinjától. Mindenkinek, aki nem szereti, ha a nap során elkenődik a sminkje, egész nap során kifogástalan sminket szeretne. Mindenkinek, aki az intim pillanatokban, és rögtön ébredés után is tökéletes megjelenésre vágyik. Mindenkinek, aki sport közben is a legelőnyösebb arcát szeretné mutatni. Bárkinek arca esztétikai hibáinak korrigálásra (hiányos, előnytelen formájú vagy aszimmetrikus szemöldök, aszimmetrikus, túl keskeny, túl vastag, kontúr nélküli vagy túl világos ajkak, szomorú formájú, túl keskeny vagy túl kerek szem…) Bárkinek arca előnyös oldalainak hangsúlyozására.

Mi a permanent make-up vagy sminktetoválás?
Speciális pigmentek bőrbe juttatása mechanikai úton, speciális sminktetováló készülékkel. A hazai gyakorlatban főként sminktetoválásnak, vagy kozmetikai tetoválásnak nevezik. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül. A sminktetoválás 2-3 évig tart, így a divat és az egyéni ízlés változásának megfelelően időről-időre változtatható.

Parmanent make-up felhasználási területei
Szemöldök (hiányos, ritka, előnytelen formájú, aszimmetria korrigálása…)
Szemhéj (szempillák kiemelése, sűrítése, szép formájú szem hangsúlyozása, keskeny szem optikai nagyobbítása, "szomorú" szem vidámítása…)
Száj (aszimmetria eltüntetése, kontúr nélküli száj kontúrozása, halvány hangsúlytalan száj színének élénkítése, szájnagyobbítás, kicsinyítés…)
Szépségpötty
Kisebb motívumok testszerte
Gyógyászati utókezelések, (hegek, plasztikai sebészeti beavatkozások utáni esztétikai korrekció…)

A sminktetoválás 3 lépésben
1. lépés: konzultáció, kontraindikációk kizárása, forma, szín és technika kiválasztása…
2. lépés: pigmentálás első alkalommal
3. lépés: kontroll, és ha szükséges pigmentálás második alkalommal (30-90 nap között), mely kiegészíti, tökéletesíti az első eljárást.
Megújítás: 6-24 hónap között, tetszik a forma, de a szín kezdi elveszíteni intenzitását. Új eljárás: 2 év után, ha más formát szeretne valaki készíttetni, érdemes megvárni, amíg az előző tetoválás teljesen elhalványodik.

Mit érez a vendég a kozmetikai tetoválás készítése közben?
Nem szükségszerű, hogy fájdalommal járjon az eljárás, bár a fájdalomérzet nagyon szubjektív és egyénenként változó. Általánosságban elmondható, hogy a szemöldök területe a legkevésbé érzékeny, a legtöbb idegvégződés a szájnál található, ezért ez a legérzékenyebb terület.

PUREBEAU 100% GARANCIA A SMINKTETOVÁLÁSODRA
mert elkészült tartós sminkedet 3 hónapon belül díjtalan kontroll alá vetem.
Miért jó ez a díjtalan kontroll Neked?
- Mert nem kell még egyszer fizetned a sminktetoválásodra, és még tökéletesebb lesz.
- Mert a szín sokkal tartósabb lesz, ha újra pigmentálom, azaz még egyszer átszínezem.
- Mert akár új színt is választhatsz, ha elsőre bátortalan voltál, pl. az ajkaknál szokott előfordulni, hogy korrekciókor már bátrabban választanak sötétebb színt.
- Mert ha még szeretnél változtatni bármit, a kontroll alkalmával megteheted, pl. legyen mégis kicsit hosszabb a szemöldököd.
A kontroll egyébként nem kötelező, csak ajánlott.
Egy alkalom is elég a tökéletességre!
Ha Te is szeretnél szépen sminkelt lenni a nap 24 órájában, jelentkezz be most azonnal!
Sminktetoválás, hogy mindig friss megjelenéssel kápráztasd környezeted, bámulatba ejtve őket!

A sminktetoválás színének intenzitása idővel változik. Ha nem szeretnéd megvárni míg sminktetoválásod kifakul, Neked egy színfrissítésre van szükséged. Ez egy alkalommal történő sminktetoválást jelent, korrekció nélkül.
Kedvezmény 60% egy éven belül, 30% két éven belül, 20% három éven belül!

Ha nálam készítteted tartós sminkedet, 1 éven belül 60% kedvezménnyel, 2 éven belül 30% kedvezménnyel felfrissítheted tartós sminkedet. Két év után, de 3 éven belül 20% kedvezményt kaphatsz!
3-5 éven múlva, ha már nem jár kedvezmény a korrekciókra, a 10%-os törzsvendég kedvezményt még akkor is igénybeveheted