ARCKEZELÉSEK

Jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, s amit megkövetelnek a mai elvárások. Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket), ám eközben természetesen a bőr saját zsírrétegét is.

Tovább az arckezelésekre
Zöld Liget Kozmetika | Arckezelések

OXIGÉN TERÁPIA

Az egyre növekvő környezeti behatások, mint a kipufogógázok káros hatása, az erős UV-sugárzás, a légkondicionálók használata, melyek komoly oxigén elvonó hatásúak, folyamatosan csökkentik a bőr oxigén tartalékait. Arcbőrünk ráncos, egyenetlen, durva felületűvé válik. A koncentrált oxigén, a legfontosabb életelixír segítségével a korai bőröregedés tünetei megszüntethetők.

Tovább az oxigén terápiára
Zöld Liget Kozmetika | Oxigén terápia

SMINKTETOVÁLÁS

A permanent make-up smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül. A permanent make-up feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele.

Tovább a sminktetoválásra
Zöld Liget Kozmetika | Sminktetoválás

MŰSZEMPILLA

Mi a Volume technika, Volume Lashes technika? Ez egy új őrület a szempillázásban. Dúsabb szempillák eléréséhez a duplázó technikát alkalmazzuk, mikor is 1 saját szálra 2 műszempilla szál kerül felhelyezésre. Kétszer annyi (kb.250-350 szál), mint a hagyományos szettben.

Tovább a műszempillára
Zöld Liget Kozmetika | Műszempilla

MŰSZEMPILLA UV-LED FÉNNYEL

Az UV-LED fényre kötő ragasztó minden eddig ismerttől különbözik, hiszen levegőre meg sem köt! Ezért nem befolyásolja a hőmérséklet és a páratartalom sem. Csak az UV-LED fényre fixálódik kevesebb, mint 1 másodperc alatt, így teljes kötés alakul ki, tehát nem kell a vendégnek 48 órát várni a stabilitásra.

Tovább a műszempilla UV LED-el
Zöld Liget Kozmetika | Műszempilla UV Led fénnyel

SMINK

A sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait kihangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. A sminket befolyásolja az alkalom, az évszak, ruha, szemszín és még sok minden más dolog. Célunk, hogy minden Vendégünk megtalálja a hozzá legjobban illő professzionális szépítőszereket, dekorkozmetikumokat. Természetesen, ahogy mindenkinek más szín, forma, kiemelés illik arcához, szeméhez, szájához.

Tovább a sminkre
Zöld Liget Kozmetika | Smink

MEZOTERÁPIA, TŰ NÉLKÜL

A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában. A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat.

Tovább a mezoterápiára
Zöld Liget Kozmetika | Mezoterápia

TERMIKUS IONIZÁCIÓ

Hatékony ránctalanítás, lógó szemhéj kezelése plasztikai sebész, műtét nélkül, kevesebb gyógyulási idővel, vágás nélkül. Intenzív bőrfeszesítő, arckontúr javító kezelés.  Az eredménye már az első kezelés után is nagyon látványos.

Tovább a termikus ionizációra
Zöld Liget Kozmetika | Termikus ionizáció