SMINK

A sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait kihangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. A sminket befolyásolja az alkalom, az évszak, ruha, szemszín és még sok minden más dolog. Célunk, hogy minden Vendégünk megtalálja a hozzá legjobban illő professzionális szépítőszereket, dekorkozmetikumokat. Természetesen, ahogy mindenkinek más szín, forma, kiemelés illik arcához, szeméhez, szájához.

Egyénre szabott sminkoktatás
Minden egyes Vendégnek a karakteréhez illő sminket mutatjuk be . Saját anyagainkkal dolgozunk. Az arc egyik felét a Kozmetikus csinálja, miközben a Vendég nézi magát a tükörben. Kozmetikusunk lépésől lépésre meséli, hogy mit csinál és mit, miért csinál. Ezek után az arc másik oldalát a Vendég maga csinálja.Az oktatás egy nappali, 2-3 szemhéjszínből álló sminket tartalmaz, amit bárki otthon saját kezűleg meg tud csinálni. Oktatás ideje: 1,5 óra. Ára: 5.500.- forint (alkalmanként) amely tartalmazza az anyagot is. Ha a Vendégnek szüksége van további gyakorlásra, vagy új trendeket, új különbőző alkalmakra készíthető sminkeket szeretne elsajátítani, lehetőség van újabb oktatásokra, akár tanfolyam szerűen is.

Smink, Alkalmi smink
Segítséget nyújtunk, mindazoknak, akik szeretnék otthonukban is alkalmazni a sminktrükköket, hogy szebbek és ezáltal magabiztosabbak legyenek a hétköznapokban. Az alkalmi smink illetve az esküvői smink kiválasztását általában a kozmetikában szoktuk a kedves Vendégel megbeszélni. A pattanásos, mitesszeres bőrt tanácsos pár nappal az alkalom előtt kitisztítani. A szemöldök formázásáról se feledkezzünk el.

Esküvői smink
Rövid konzultáció a Menyasszonnyal, majd a ruhához, arctípushoz, személyes kisugárzásához leginkább illő próbasmink elkészítése. A smink látványa natúr, szolid, visszafogott színekben harmóniát tükröző legyen.

Csillámtetoválás
Újdonság a testfestésben: art glitter testdíszítő csillámpor, amely gyönyörű testdísz, fájdalommentes a felvitele, és legfőbb képpen tartós. Az art glitternek az a nagy előnye, hogy nem árt neki a víz, ezért nagyon tartós, tehát bátran lehet vele fürödni. Nem kell felhagyni a sporttal sem, hisz az izzadás sem árt neki.
Zöld Liget Kozmetika | Sminktetoválás