STRIA HALVÁNYÍTÓ, BŐRFESZESÍTŐ ALGAPAKOLÁSOK

A szépségápolásban az alga az egyik legelterjedtebb tengeri hatóanyag. Hatásai többek között, öregedést késleltet, striákat, terhességi csíkokat halványít, hidratál, sejtregeneráló hatású, vérkeringést élénkíti és nagyban segíti a bőrmegújulást.Az algák, a tengervíz és a tengeri iszap tele vannak olyan fehérjékkel, aminosavakkal, vitaminokkal, növényi hormonokkal és nyomelemekkel, amelyek gyorsítják a sejtek megújulását, erősítik a kötőszövetet, csökkentik a gyulladást, tisztítják, kisimítják és regenerálják a bőrt.
Zöld Liget Kozmetika | Bőrfeszesítés

NARANCSBŐR VAGY MÁSNÉVEN CELLULIT KEZELÉSE

Közismert nevén a narancsbőrt gyakorlatilag a kötőszövet meglazulása idézi elő. A sejtközötti állományban lerakódott méreganyagok, és a zsírsejtek nagymértékű megnövekedése eredményezi. A bőr felszín alatt a zsírsejtek raktározzák a zsírt. Ez a folyamat igen egyszerű és fokozatosan alakul ki. A bőrszövet rostjai közé az egyre nagyobb csomókba rendeződött zsírszövetek beágyazódnak. A narancsbőr kialakulása összetett folyamat.

Okozhatja, összefüggésben van:
» a helytelen táplálkozással, folyadékbevitellel,
» az mozgásszegény életmóddal,
» az ülő munkával,
» nők esetében a szoros nadrág viselésével,
» szervezetünk elsalakosodásával,
» alkati adottsággal,
» az elégtelen máj- és veseműködéssel,
» az ideg- és hormonrendszerben beálló zavarokkal.

A narancsbőr az esztétikai hátrányon túl jelentősen rontja a szervezet méregtelenítését. A megnagyobbodott zsírsejtek akadályozzák a salakanyagok, méreganyagok kiválasztását, így a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését. A zsír-, és vízháztartás anyagcserezavara, az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok és bomlástermékek a bőr kötőszövetében történő visszamaradása, narancshéj-rajzolatúvá teszik azt.
Zöld Liget Kozmetika | Narancsbőr kezelések

VÁKUUMMASSZÁZS

A vákuummasszázs = köpölyözés és a masszázs kombinációja. Ezzel a technikával tudják kezelni a cellulitot, a striákat, a kötőszövetek, a mell feszítését, a petyhütt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását (arcon, tokán, dekoltázson, testen).
A folyadék a nyirokrendszeren át távozik a szervezetből a vizelettel együtt. A vákuum erősségét a kezelésnek megfelelően állítják be. A bőrre ráhelyeznek egy üvegből készült, pisztoly alakú köpölyözőt, amely azonnal beszippantja (mintha porszívót helyeznénk a testre). A kezelés felfokozza a nyirokáramlást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatot, így a salakanyag a szervezetből gyorsan távozik. A zsírsejtekben felfokozódik az égés, aminek következtében a bőr felmelegszik (bepirosodik), így csökkennek a zsírpárnák. A laza kötőszöveteket megerősíti, rugalmasságát visszaállítja.
A terhességi csíkokat (striákat) is nagyon jól lehet ezzel az eljárással kezelni. Itt a köpölyözőt a csíkok mentén huzogatják, míg azok ki nem vörösödnek. Természetesen mindig a megfelelő ampullákat, ill. krémeket, zseléket használják vivőanyagként. A kezelés időtartama kb. 20 perc.
Zöld Liget Kozmetika | Vákuummasszázs

EPILFREE KÉMIAI TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

» minden bőr és szőr típuson, minden testtájékon példátlan hatékonysággal alkalmazható!
Legyen az világos, ősz, vörös vagy sötét, nő vagy férfi, fiatal vagy idős! Ezáltal akár sikeres kiegészítője lehet olyan tartós szőrtelenítési eljárásoknak is, amelyek nem minden esetben alkalmazhatóak! A világos szőr, a fényérzékenység és napbarnított bőr többé nem akadály!
» biztonságos, Nem károsítja a bőrt, nem okoz fájdalmat, sérülést!
» hatékony, kis testrészen kipróbálható és pár hét alatt, egy kezelés után is, az eredmény látható.

Az Epilfree kezelés célja a nem kívánt szőr tartós eltávolítása a testről. Hatására a szőr növekedése lelassul, ritkul, illetve fokozatosan megszűnik az egyedülálló hatóanyag-kombinációnak és a professzionális kezelésnek köszönhetően.
Zöld Liget Kozmetika | Szőrtelenítés